ЩРАУСОВО ЯЙЦЕ И ШОКОЛАДОВ МУС / OSTRICH EGG AND CHOCOLATE MOUSSE

Това щраусово яйце тежи 1300 гр., от които 250 гр. жълтък, 750 гр. белтък и 300 гр. черупка. Едно кокоше яйце размер L тежи около 62 гр, от които 20 гр. е жълтъка, 30 гр. е белтъка и 12 гр. остават за черупката.

Continue reading